Saturday, May 7, 2011

BWE XD

Assalamualaikum

Tau ape maksud BWE ? Best Wedding Ever lh. Sape lagi kalau bukan Prince William & Kate Middleton . * I know its too late to post this :p Only if I was there.I'm still the people of London * gedik pulak nk besarkan font -,- . Anyway ce-tengok ce-tengok wedding diorang , salute lh cenggini :)




Siap ada syiling gambar diorang lg tau. Korang ade? HAAHA

AND JENG JENG JENG


Beli baju ni semata utk wedding diorang . hahaha

p/sss : Harry is still not married yet :) 

Tuesday, April 26, 2011

Jom Jual Sayur . HAHA


Assalamualaikum


Korang tengok tak AF ? Cecite Cecite :) Ada koran minat sesape ? Aku minat gile kat Erul. Suara die best . Die pun minat k-pop jugak . HEE .Ingat tak tagline die? Anyong Haseyo tp Aznil dgr  Jual Sayur . haha Ok mase konsert 3 die ranking no 1 rite ? tengok lh sape undi kan . haha


Aku tau aku x pakai BB :P
Tapi malam tu die nyanyi tak sedap sgt sbb Azri nyanyi lagi best . Tp tak tergugat iman nak undi Azri. haha

Thats all short post from me :)

Sunday, April 17, 2011

10 Facts that you should know about me :)

Number 1

Aku ANTI lipas. Tka tau lh kenapa. Mmg dari kecik,klau aku nmpk je lipas, konfem aku lari & menjerit gila gila . Sorry,no picture . Aku nk letak gambar lipas (yg berlambak kat dalam Google ) pun aku geli. Antara lipas dgn ular . Korang rase aku akan pilih yg mane ? Jawapannya dua dua aku xkan pilih . HAHHA

Number 2



Aku gilakan buah. Korang bagi jelah buah buahan ape, semua aku telan . HAHHAA. Dari kecik aku makan buah je, xtau lh kenapa. Sehari kalau x makan buah, xsah .

Number 3

Aku x suka ckp bahasa bahasa rEmPitZZ . Tau x ape aku maksudkan tu ? Maksudnye, kan sekarang ni dh ramai tulis  kat status FB masing masing mcm NapeW aWk tA  teXt kIteW ? Serious, aku meluat. Aku tulis sendiri pun aku meluat . Mmg lh rase mcm ==' je bile tengok org tulis status mcm tu .

Number 4

Ok, no. 4 ni memang susah sikit tp nak buat mcm mane kan, thats the fact . Aku ni mmg lh ego sikit . (Ehh,bnyk kot :) Mksudnye, aku mcm xnak mengaku kalah lah kan . Too easy to give up isn't ?

Number 5

Aku suke makan ice-cream depan cermin . Kinda weird isn't ? Habit kot . Tp sekarang baru aku sedar aku suke makan ice cream depan cermin. HAHA 

Number 6

Im such a pets lover. Not a PEST yaa . Dari kecik lagi, aku suke bintang, sekarang pun. Kat sekolah aku sekarang dh ada Rabbit, so tiap kali rehat or waktu balik, aku mesti pegang rabbit tu :)

Number 7
Aku sangat demanding , teruk kan ? haha, aku memang , seboleh-boleh nk demand jugak . semula jadi kan ? Selagi x dapat selagi tu aku x berhenti mintak .

Number 8

No 8 ni ade kene mngene ngan no 7 ni . Ye lh, bile dh demand banyak kali pastu x dapat, mule lh aku buat muka masam or sedih cenggitu . Senang cite kire merajuk lh . But sometimes, it does really works . Bile aku merajuk je org tak sampai hati pastu aku dpt lh ape aku nk . haha

Number 9
Aku benci asap rokok . Tau kenapa ? Sebab bile hidu , bukan sedap pun . Semalam kan kat kedai makan ada orang tu duduk sebelah meja aku pastu die hisap rokok dh tu hembus kat aku pulak . rase mcm nk maki je . It was annoying yaa . 

Number 10


Nobody's Perfect

Saturday, April 16, 2011

Virus Usop Wilcha & The Geng dan Maharaja Lawak

Assalamualaikum



Dunia sekarang mcm2 . haha kat FB dh kepoh dh ngan bende2 ni sume .Eh kemon lh kemon bende ni pada aku OK je . Apedehal kan . Its kinda funny . Kome suke tak ? Awok ni suke bebenor . Nampak macam takdo kono mongonokan ? Memang takdo pun. Antara ayat2 yang top kat fb skang mcm ni : (Hasil gabungan Usop Wilcha and Maharaja Lawak )

SCROLLDOWN 



Pastu, ade pulak video bagai . Kome tengok ni :) Serious Lawak .











SAANEAS

Assalamualaikum

Yayy, kat FB dh ade group SAANEAS. Tau tak group ape tu ? Confirm x kan ? Group ni dinamakan SAANEAS sbb

S- SARA---
A- ALYAA--
A- A***-----
N- NAFEEZA
E- EZATUL--
A- A***-----
S- S*A***---
Yang aku buat tanda *** tu maksudnye , korang takyah tau. HAHA *zalim kan ;p Thanks to girls yg perah otak bagi nama group ni . We are the best , Sorry guys . Inilah masa nye bebudak pompuan nak TOP sikit . HAHA

Aku bangga ngan korang semua ! Korang semua the best lh :)