Wednesday, April 13, 2011

Truly, Aku tak tau nak rasa ape (:(




Assalamualaikum,


Aku rasa sangat gelisah,eh, salah , aku rase sgt sedih, eh,bukan , aku rase sngat gembira. Conclusionnye , aku tak tau ape aku rase .


First sebab, kucing favorite aku mati, kesiannye, for sure lh sedih kan . Second, on Facebook, dan aku overdose happy . Setiap kali kita sedih, mesti ada gembira pulak lepas tu . Nak tau ape jadi ? Ok aku sangat berani time tu sebab tegur dia, even though bukan face2face, still aku berani tegur die kat Chat . Itu membuatkan aku lupa segala-galanya tentang kucing aku tu, kalau lh aku x chat ngan die petang tu , confirm skarang ni aku tengah menangis pasal kucing aku tu .Ok , Im addicted to him sbb bile aku ckp ngan die je aku terus lupa ape2 . haha

Third, aku sedih sbb die tak online padahal kat sekolah , otak aku dh merewang ke mane ntah fikir ape nk ckp ngan die balik karang . haha

Fourth, Aku rase gelisah sbb ade orang tu mcm minat kat die . So mcm nk tau yg sebenarnye.

Fifth, Aku happy lagi , sebab org tu sumpah yg die x suke 'dia' . Thank You . Now , i really appreciate you :)

No comments:

Post a Comment